IDO WingRiders už v júni na Occam.Fi

Platforma Occam.Fi oznámila, že najnovším partnerom, ktorý spúšťa svoje IDO (Initial DEX Offering) je projekt WingRiders. Prostredníctvom platformy Occam.Fi sa môže ktokoľvek zúčastniť IDO u rôznych projektov, ktorých tokeny sú v počiatočnej ponuke, teda ešte pred zalistovaním na burzách. WingRiders je decentralizovaná burza DEX (Automated Market Maker – AMM), ktorá bola spustená na hlavnej sieti Cardano 12. apríla 2022. WingRiders prostredníctvom IDO predstaví svoj „WRT“ token. Očakávané IDO bude približne o 4 týždne.

WingRiders https://app.wingriders.com/pools je platforma, ktorá poskytuje automatizované obchodovanie s aktívami prostredníctvom decentralizovaného vykonávania inteligentných zmlúv. Požiadavky na výmenu sa vykonávajú úplne automaticky a nie je potrebné spoliehať sa na dôveryhodnú tretiu stranu. Model AMM využíva takzvané pooly likvidity. Platforma WingRiders už priniesla do ekosystému Cardano mnoho jedinečných funkcií, ako napríklad autostaking ADA (Cardano) vo fondoch likvidity (angl. liquidity pool), zabalené (angl. wrapped) ERC20 aktíva, Stablecoiny (USDc, USDt), ale aj samotné Ethereum (ETH) a Bitcoin (BTC).

Okrem toho je na WingRiders zabudovaná integrácia do stakingovej platformy Nu.fi, ktorá už podporuje tri rôzne blockchainy (Solana, Flow, Cardano). DEX burza WingRiders tiež podporuje priamu konektivitu a interakciu s hardvérovými peňaženkami (Trezor a Ledger) a podporuje nielen výmeny (angl. swap) z natívneho tokenu Cardano (ADA) na iný token, ale aj priame výmeny tokenov na iné tokeny. Platforma WingRiders je budovaná tak, aby bola čisto riadená decentralizovanou autonómnou organizáciou (DAO), čiže je riadená komunitou. Token „WRT“ poskytne svojim držiteľom rôzne možnosti využitia na decentralizovanej burze (DEX) a bude tiež pôsobiť, ako token správy a umožní tým komunite podieľať sa na kľúčových rozhodnutiach v ďalšom vývoji projektu.

Návod ako sa zúčastniť IDO na platforme Occam.Fi nájdete na:

https://kryptokava.sk/n%C3%A1vody/occamrazer-n%C3%A1vod