Celer Network prináša efektívny cross-chain do platformy Kava

Spolupráca medzi Celer Network a platformou Kava prináša integráciu cBridge, čo znamená cross-chain premostenie, ktoré umožní rýchle a nízkonákladové premostenie aktív medzi platformou Kava a inými podporovanými reťazcami. Integrácia cBridge umožní používateľom pripojenie k mnohým novým, hlavným zdrojom likvidity ekosystému Kava.

Ekosystém Kava sa pripravuje na masívny rast sféry decentralizovaných financií (DeFi) v roku 2022, a jeho hlavným cieľom je efektívne poskytnúť používateľom všetky dostupné možnosti, ako preniesť prostriedky na platformu Kava, pričom cBridge spoločnosti Celer Network v tom bude hrať kľúčovú úlohu, nakoľko umožní prepojenie medzi viacerými reťazcami.

Scott Stuart, generálny riaditeľ Kava Labs povedal: „Prijatie decentralizovaných financií širokou verejnosťou kladie dôraz na uľahčenia presunu kapitálu používateľov medzi rôznymi reťazcami za účelom zarábania peňazí. Integrácia cBridge s platformou Kava otvára úplne nové spôsoby, ako je to možné zabezpečiť. Integrácia cBridge už prebieha a je zameraná na nákladovo efektívne premostenie aktív medzi platformou Kava a množstvom ďalších reťazcov, vrátane Etherea a akýchkoľvek iných reťazcov kompatibilných s EVM (Ethereum Virtual Machine).“

Celer Network použitím jedinečnej kombinácie „Generalized State Channel“ a „Layer-2 Rollup“, poskytuje vysoko efektívne škálovanie a premostenie medzi sieťami. Partnerstvo Celer Network s Kava Labs sa na začiatku zameria na integráciu cBridge 2.0 s platformou Kava, pričom do budúcna sa plánuje preskúmanie riešení prevodov medzi reťazcami EVM a reťazcami platformy Cosmos.

Celer Network je platforma na škálovanie tzv. druhej vrstvy, ktorá prináša rýchle, bezpečné a lacné blockchainové aplikácie na Ethereum, Polkadot a do mnohých ďalších blockchainov. Celer Network naďalej posúva hranice škálovania druhej vrstvy pomocou pokročilej technológie Rollup.

Viac o možnostiach a využití platformy Kava sa dozviete na:

https://kryptokava.sk/n%C3%A1vody/kava-yield-farming