Zaujímavé krypto kanály na Telegrame.

V tomto článku vám prinášame pár zaujímavých typov na krypto kanály na Sociálnej platforme Telegram. Uvedené kanály možno neriešia konkrétne kanály jednotlivých kryptomien, ako je to často pre mnohých z nás zaujímavé, ale skôr môžu byť doplnkom pre získanie ďalších informácií a získanie prehľadu. 

10 Buffett dollars. Ľahký zdroj noviniek pre každodenné čítanie. Správcovia dokážu prístupným a vtipným spôsobom opísať každodenný život začiatočníkov ako aj skúsených obchodníkov. Poskytujú rady pri nákupe a predaji, zdieľajú „klebety“ z kryptokomunity. Za zdanlivou jednoduchosťou však stojí premyslená analýza trhu a potrebné informácie pre nováčikov v digitálnom svete.

BeInCrypto. Informačné a analytické správy pre tých, ktorí sledujú vývoj digitálnych peňazí už dlho. Okrem správ zo sveta kryptomien a recenzií peňaženiek tu radia aj skúsení obchodníci. Informačný kanál je otvorený na komentovanie a komunikáciu, preto je univerzálny. Na kanáli môžete získať akékoľvek informácie o témach, ktorá vás zaujímajú od všetkých účastníkov diskusie.

Crypto sekta ... Toto je kanál určený pre mnohých, ktorí radi sledujú obchodníkov. Poskytuje informácie nielen o digitálnych, ale aj o tradičných finančných nástrojoch. Môžete tu nájsť rôzne technické analýzy. Túto skupinu odporúčame všetkým, ktorí sa rozhodnú skúsiť šťastie na kryptoburzách s miliónmi denných obratov.

Crypto HeadHunter. Kanál je určený na vyhľadávanie práce na trhu digitálnych aktív. Sú tu zverejnené voľné miesta pre vývojárov blockchainu, návrhárov, manažérov atď. Často sa zobrazujú ponuky pre ťažiarov, analytikov trhu a kryptografov.

InvestFuture. Kanál je zameraný správy a novinky zo sveta kryptomien. Okrem iného však pokrýva otázky daní, bankovníctva a finančných technológií. Denne je tu zverejnených 5 - 7 horúcich noviniek. Kanál je zaujímavý aj pre užívateľov z Ruska, pretože často je zameraný na rusky hovoriace publikum.