VeChain uviedla na trh revolučné riešenie Sync 2.

Spoločnosť VeChain uviedla na trh revolučné riešenie Sync 2, ktoré podľa nich pripraví pôdu pre masové prijatie decentralizovaných aplikácií (dApps) a umožní aplikáciám založených na blockchaine bežať ako webové aplikácie naprieč operačnými systémami a typmi zariadení.

VeChain Foundation  verí, že Sync 2 je chýbajúca skladačka, ktorá konečne prinesie decentralizované aplikácie  masám. Ako ďalej uvádza: „Naša  novo vyvinutá aplikácia Sync 2 pre digitálne peňaženky, spolu s kľúčovými protokolmi, ako sú VIP-191 (delegovanie poplatkov) a VIP-201 (DaaS), poskytuje chýbajúce kúsky kritickej infraštruktúry, ktoré umožňujú skutočné masové prijatie technológií dApps (decentralizovaných aplikácií). Peňaženka funguje so všetkými bežnými webovými prehľadávačmi vrátane Safari, Chrome, Firefox a MS Edge. Môžete si ju nainštalovať ako lokálnu aplikáciu na svoje zariadenie alebo ho použiť ako webovú aplikáciu.

Vydaním nových nástrojov sa VeChain usiluje splniť svoj cieľ dobehnúť a prekonať Ethereum ako lídra blockchainu decentralizovaných aplikácií.