Uvedenie na trh - token KYL – Kylin Network

1. marca bude odštartovaný predaj tokenu KYL – Kylin Network (https://kylin.network), ktorého dĺžka prvotného predaja bude trvať do 5. marca. Kylin Network je jedným zo zaujímavých projektov, ktoré budú implementované v rámci ekosystému Polkadot. Adresa smart kontraktu je nasledovná: 0xfaf9b1cbcaf4321ae834335c8ba50b170cf836e7

Cieľom spoločnosti Kylin Network je vybudovať cross-chain platformu pre Polkadot. Kylin Network bude poskytovať Oracles - platné, spoľahlivé, bezpečné, nákladovo efektívne a ľahko koordinovateľné zdroje údajov a analýzu údajov pre ekosystém Polkadot.

Fáza č.1 – Predpredaj - Whitelist na Polkastarteri https://www.polkastarter.com/, bude trvať od 1. marca do 2. marca. Oficiálne IDO sa začne 1. marca o 10:00 UTC. Toto kolo je otvorené iba pre investorov, ktorí dokončia proces pridania na zoznam povolených do 1. marca. Cena v prvej fáze uvedenia na trh bude 0,05 USD.

Fáza č. 2 – Uvedenie na trh bude prebiehať verejným predajom tokenov KYL distribuovaných  prostredníctvom Balancer LBP (Balancer Liquidity Bootstrapping Pool). Predaj začne  3. marca o 10:00 UTC a ukončený by mal byť 5. marca. Distribuovaných bude 13 miliónov KYL tokenov.  

Toto kolo je otvorené pre kohokoľvek. Cena začne na vysokých hodnotách, aby sa demotivovali nastavené roboty a špekulácie. Cena sa podľa návrhu bude automaticky znižovať. Konečná cena podľa údajov spoločnosti by mala byť 0,05 USD za token KYL. Tabuľka Balancer LBP môže odkazovať na kalkulačku KYL LBP.

Výpočet je možné nájsť v pripojenom linku: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MMnn-id30E2a8EeZlqM0ODYQ4lvAXzeo/edit?copiedFromTrash#gid=479835425

Liquidity Balancer Pool je mechanizmus, ktorý sa na prvý pohľad môže javiť ako neintuitívny voči všeobecnému špekulatívnemu prostrediu uvádzania kryptomien na trh. LPB v priebehu času automaticky upravuje svoje váhy poolov a vyvíja tlak na cenu smerom nadol. Pripojený link vysvetľuje ako LPB funguje.  https://www.youtube.com/watch?v=UI90JJF20Yc

Fáza č.3 – Obchodovanie na Uniswap bude prebiehať po 5.marci

Akonáhle Balancer LBP bude ukončený, tak finančné prostriedky a KYL tokeny budú umiestnené na Uniswap. Toto kolo bude otvorené pre kohokoľvek. Na Uniswap následne bude možné kúpiť a predať akúkoľvek požadovanú sumu tokenov. Podrobné pokyny pre túto fázu predaja budú včas uvedené na oficiálnych stránkach.

Podrobnejšie informácie je možné nájsť na oficiálnych sociálnych sieťach:

https://t.me/KylinOfficial

https://twitter.com/Kylin_Network

https://discord.gg/PwYCssr

https://kylinnetwork.medium.com/ň

https://www.linkedin.com/company/kylinnetwork

https://kylin.network/