UFC a blockchainová spoločnosť VeChain oznámili globálne marketingové partnerstvo

UFC, popredná svetová organizácia zmiešaných bojových umení (MMA) a popredná globálna blockchainová spoločnosť VeChain, oznámili prvé dlhodobé partnerstvo svojho druhu, ktoré má podporiť marketingovo obe značky. VeChain sa tak stal vôbec prvým oficiálnym blockchainovým partnerom UFC. Spolupráca bude komplexná, vrátane živých podujatí, on-line vysielania, sociálnych sietí, propagácie v bojových arénach, až po originálny obsah distribuovaný prostredníctvom populárneho digitálneho obsahu na platformách Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram a TikTok. Globálny marketingový dosah pôsobenia UFC pre VeChain je veľký, keďže odhadom až 900 miliónov domácností v 175 krajinách vysiela zápasy UFC.

Sunny Lu, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti VeChain, k spolupráci uviedol: „Je to historický moment, keď VeChain, ako verejný blockchain s najrozšírenejším podnikovým využitím, spája svoje sily s najrýchlejšie rastúcim športom. Zvýši sa tým povedomie o blockchainovej technológii, ktorá sa stáva jedným z rozhodujúcich faktorov pri dosahovaní hlavných globálnych cieľov, ako je napríklad udržateľnosť. Toto je len začiatok viacročného vzťahu s UFC a naozaj sa tešíme, ako spoločne zmeníme svet."

Paul Asencio, senior viceprezident UFC pre globálne partnerstvá k spolupráci uviedol: „VeChain je celosvetovo uznávaný líder v oblasti blockchainovej technológie a sme šťastný, že môžeme VeChain privítať, ako oficiálneho marketingového partnera UFC. Odbornosť spoločnosti VeChain pri používaní reálnych blockchainových aplikácií s cieľom zníženia uhlíkovej stopy, ktoré slúžia verejnému a aj súkromnému sektoru s hrdosťou vítame a podporujeme. Tešíme sa na spoluprácu s VeChain a veríme, že celosvetová popularita UFC pomôže spropagovať pozitívne posolstvo, že blockchainovú technológiu možno použiť na ochranu nášho životného prostredia pre budúce generácie.“

Blockchainová platforma VeChain je priekopníkom v reálnych blockchainových aplikáciách s medzinárodnými pobočkami v Luxembursku, Japonsku, Číne, Singapure, Francúzsku, Taliansku, Írsku, San Maríne a Spojených štátoch. VeChain nadviazal už partnerstvá s mnohými poprednými svetovými spoločnosťami, ako napríklad Walmart, Bayer, BMW Group, BYD Auto, LVMH, PwC a DNV a ďalšími.

Verejný blockchain VeChainThor je jedinečný svojho druhu v tom, že jeho technológia je už komerčne prijatá na podnikovej a vládnej úrovni v rôznych odvetviach. VeChainThor začleňuje aplikácie do rôznych odvetví od udržateľnosti, správy uhlíkových emisií, dodávateľských reťazcov, automobilového sektora, logistiky, medicíny, energetiky a mnohých ďalších. VeChainThor ponúka nízke a stabilné transakčné náklady, pokročilý mechanizmus overovania autority, ktorý zaručuje vysokú priepustnosť siete, škálovateľnosť a bezpečnosť s minimálnou spotrebou energie.

Uzavretá spolupráca s UFC hovorí, že VeChain bude mať marketingovú prítomnosť značky na všetkých 42 podujatiach Octagon UFC a rovnako tak aj na 10 podujatiach Dana White’s Contender Series. Okrem toho budú UFC a VeChain spolupracovať na rôznom vlastnom a originálnom obsahu pre mladých talentovaných športovcov UFC. UFC a VeChain budú partnermi aj pri vytváraní VIP stávkových akcií pre fanúšikov, spolupráca tiež ponúkne významné marketingové príležitosti a jedinečný prístup k najmodernejším zariadeniam UFC, ako je napríklad UFC FIGHT PASS, Performance Institute a APEX, ktoré slúžia na rozvoj podnikových aktivít a športových podujatí. Prvý krát sa spolupráca UFC a VeChain predstavila počas zápasu UFC (MMA) o šampióna poloťažkej váhy medzi Jiřím Procházkom a majstrom sveta Gloverom Teixeirom na singapurskom krytom štadióne.