Tri kryptomeny, ktoré nakúpiť v septembri

September je často kritickým mesiacom pre trh s kryptomenami. Špičkové kryptomeny ako napríklad Solana (SOL), Cardano (ADA), Avalanche (AVAX), Cosmos (ATOM), alebo „tajný tip“ GoodEgg (GEGG) vykazujú zaujímavý potenciál pre možný zisk. Tieto kryptomeny majú jedinečnú pozíciu na trhu so silnými základmi, inovatívnymi platformami a rastúcou používateľskou základňou. Či už ste skúsený investor alebo nováčik v krypto priestore, tak tieto mince sa oplatí sledovať a zvážiť ich ako súčasť možného portfólia.

Solana (SOL) si naďalej získava pozornosť vo svete kryptomien, najmä keď investorské veľryby hromadia čoraz viac tokenov. Nedávno sa Solana (SOL) odrazila od kľúčovej úrovne podpory 122 USD, čo vykazuje známky potenciálneho vzostupu. Veľryby nakúpili veľké množstvo tokenov Solana (SOL), pričom jedna veľryba kúpila 34.000 SOL v hodnote približne 4,5 milióna dolárov len za 24 hodín. Solana (SOL) vybudovala živý ekosystém, ktorý podporuje DeFi, NFT a dokonca aj meme mince. Sieť naďalej zaznamenáva nárast jedinečných aktívnych adries s celkovou uzamknutou hodnotou (TVL) viac ako 4,7 miliardy dolárov. Solana (SOL) je stále jednou z najlepších volieb pre mnohých inštitucionálnych investorov a vývojárov. Vzhľadom na to, že veľryby naďalej hromadia tokeny SOL, tak Solana by mohla do konca roka zaznamenať zaujímavé zisky, vďaka čomu odporúčame tento projekt podrobnejšie sledovať a pripraviť si dôkladnejšiu analýzu pre prípadnú investíciu.

Cardano (ADA) je ďalšou kryptomenou, ktorú treba tento mesiac pozorne sledovať. Počet denne aktívnych adries v sieti Cardano (ADA) nedávno dosiahol päťmesačné maximum nad 52.000. Tento nárast aktivity používateľov sa do značnej miery pripisuje úspešnému spusteniu aktualizácie Chang, ktorá posúva Cardano (ADA) bližšie k tomu, aby sa stal plne decentralizovaným blockchainom. Okrem inovácie prispelo k nárastu sieťovej aktivity aj spustenie novej platformy meme tokenov Snek.Fun. Za jeden deň od spustenia platformy bolo vytvorených viac ako 2.200 mincí v hodnote viac ako 4,5 milióna dolárov v tokenoch ADA (Cardano). Tento obnovený záujem o Cardano (ADA) signalizuje, že minca sa môže pripravovať na veľmi zaujímavé oživenie ceny, a to aj napriek niekoľkým bojom v minulosti o udržanie stabilného vzostupného trendu. Zatiaľ čo Cardano (ADA) sa stále obchoduje ďaleko od svojho historického maxima, tak nedávny nárast aktívnych používateľov naznačuje, že v blízkej dobe by mohlo dôjsť k rapídnemu zvýšeniu ceny, keďže sieť neustále inovuje a priťahuje čoraz viac používateľov. Cardano (ADA) sa tak stáva solídnou stávkou na dlhodobý rast.

GoodEgg (GEGG) je nová hybridná meme minca, ktorá priťahuje pozornosť špekulantov. Na rozdiel od zavedených mincí, ako sú Solana (SOL) a Cardano (ADA), tak GoodEgg (GEGG) je novým hráčom v priestore meme mincí, ktorý so sebou prináša ako zvedavosť, tak aj špekulácie a vzrušenie. GoodEgg (GEGG) je postavený na platforme Social-Fi, ktorá kombinuje sociálnu interakciu s odmenami v kryptomenách a ponúka používateľom jedinečný zážitok prostredníctvom svojho systému Play 2 Date. To čo robí GoodEgg (GEGG) výnimočným, je jeho zmes zábavy a "užitočnosti". Používatelia môžu zarábať tokeny účasťou na sociálnych aktivitách, odomykaním „vzácnych NFT“ a šplhaním sa po rebríčkoch. S viac ako 2,4 miliardami tokenov, ktoré sa už predali počas predpredaja za cenu 0,00015 USD, sa GoodEgg (GEGG) rýchlo stáva obľúbeným medzi investormi, ktorí špekulujú a hľadajú potenciál vysokého rastu. Okrem sociálnej príťažlivosti GoodEgg (GEGG) priťahuje veľkých investorov, vrátane tých, ktorí sa historicky zameriavali napríklad na mince sú ako Solana (SOL) a Cardano (ADA). Niektorí „uletení analytici“ predpovedajú dokonca zisky až 18 887%. Pre špekulatívnych investorov, ktorí majú radi veľmi vysoké riziko a hľadajú možný explozívny rast, môže byť GoodEgg (GEGG) zaujímavou príležitosťou.

 

Uvedené nie je investičnou radou, alebo odporúčaním. Pred každým nákupom je dôležité spraviť si vlastný prieskum.