Spolupráca New Jersey Devils a globálnej blockchainovej spoločnosti Socios.com

Spoločnosť Socios https://www.socios.com dnes oznámila reklamnú dohodu s americkým hokejovým tímom New Jersey Devils.

Socios.com už podpísal zmluvy s veľkým počtom veľkých futbalových tímov. Tieto tímy vydali fanúšikovské tokeny na blockchaine Chiliz. Mnoho z týchto mincí za posledných 12 mesiacov výrazne zvýšilo svoju hodnotu.  Chiliz ($ CHZ) je oficiálna, exkluzívna kryptomena, ktorá podporuje platformu pre hlasovanie fanúšikov na „Socios.com“, ktorý je domovom oficiálnych tokenov fanúšikov pre PGS, Juventus, FC Barcelona, AC Miláno, či Manchester City.

Hokejový tím New Jersey Devils však zatiaľ nemá v pláne vydať vlastný token, alebo použiť blockchainovú technológiu. Zmluva slúži iba na propagačné účely a logo spoločnosti Socios bude po zvyšok sezóny zobrazené na banneroch všetkých zápasov Devils. Spoločnosť Socios už otvorila svoje nové sídlo v New Yorku a zaviazala sa preinvestovať minimálne 50 miliónov dolárov do partnerstiev medzi spoločnosťou Socios a hlavnými americkými športovými ligami.

Podľa generálneho riaditeľa Chilizu Alexandra Dreyfusa je to iba prvý krok k vstupu na americký trh. Vo svojom vyjadrení uviedol: „Pracujeme na desiatkach ďalších dohôd s tímami a športovými klubmi s cieľom posilniť našu prítomnosť v USA a aj po celom svete v roku 2021.“

Jake Reynolds, prezident New Jersey Devils, uviedol: „Socios.com po celom svete zhromaždil skutočne pôsobivý zoznam partnerov z najrenomovanejších a najinovatívnejších profesionálnych športových tímov, líg a podujatí a dnes sa pridávame aj my „diabli“ z New Jersey. Sme nadšení, že Socios.com si vybral Devils ako prvý profesionálny športový tím v USA pre presvedčivú marketingovú platformu, ktorá spája športové kluby a športových fanúšikov."