Spolupráca Cardano so spoločnosťou COTI Network a Orion Protocol

Cardano posilnilo svoje vzťahy so spoločnosťou COTI Network investovaním zatiaľ nezverejnenej sumy prostredníctvom svojho „rizikového a rozvojového fondu“. COTI Network (COTI) je startupom pre decentralizované platby. Obe strany naznačili, že toto rozhodnutie bolo prijaté po niekoľkomesačných diskusiách a dôkladnej analýze zo strany cFund. COTI Network priťahuje pozornosť svojím jedinečným obchodným modelom zameraným na B2B, ktorý umožňuje podnikom budovať svoje vlastné platobné riešenia v rámci  moderných technológií. COTI touto spoluprácou prinesie do Cardana inovatívnu fintech technológiou. Spolupráca medzi sieťami COTI Network (COTI) a Cardano (ADA) sa začala pred dvoma rokmi, keď bola spoločnosť COTI zvolená medzi prvými projektmi pre integráciu balíka riešení ADA Pay. COTI Network bude integrovať mechanizmy Shelley Cardano (ADA).

Shahaf Bar-Geffen, generálny riaditeľ a zakladateľ COTI Network, naznačuje, že spolupráca jeho spoločnosti s Cardano (ADA) vyzerá z hľadiska rozvoja a marketingu veľmi dobre, pretože Cardano má jednu z najväčších a najangažovanejších komunít v krypto sfére. Oba tímy sú nadšené z pripravovaných, nových spoločných projektov, ktoré majú byť čoskoro zverejnené.

Ďalšou pozitívnou správou pre kryptomenu Cardano je, že IOHK uzavrela partnerstvo so spoločnosťou Orion Protocol, ktorá sa tak stala prvým agregátorom likvidity pre blockchain Cardano. IOHK označuje partnerstvo so spoločnosťou Orion Protocol za významný krok vpred. Podľa oficiálneho oznámenia, Orion Protocol poskytne pre Cardano interoperabilitu, čím zabezpečí likviditu rôznych centralizovaných a aj decentralizovaných platforiem do jednej dcentralizovanej platformy. Orion Protocol tým pomôže zabezpečiť škálovateľnosť a udržateľnosť DeFi projektov a NFT, ktoré sa budú budovať na sieti Cardano.