Santo Blockchain Labs migrujú z Ethereum na Cardano

Spoločnosti DNA Brands Inc. a Santo Mining Corp, vlastníci a vývojári spoločnosti DNATags ™ včera oznámili, že prejdú z blockchainu Ethereum na Cardano. DNATags ™ poskytuje zákazníkom overovacie riešenie založené na blockchaine, aby si overili pravosť produktu a zároveň získavali odmeny prostredníctvom DNARewards ™.

V rámci tohto rozhodnutia premigruje Santo Blockchain Labs svoje inteligentné zmluvy založené na Ethereum Solidity na inteligentné zmluvy Goguen od spoločnosti Cardano. Spoločnosť vyvíja a implementuje inteligentné zmluvy Ethereum Solidity už viac ako 4 roky a má skúsenosti s rôznymi štandardmi, ako sú ERC-20, ERC-721, ERC-1155 a ERC1450.

Dôvodom migrácie svojej technológie na platformu Cardano je podľa vyjadrenia spustenie fázy Goguen a vyhodnotenie jeho dlhodobých ekonomických a technologických výhod. Frank Yglesias, generálny riaditeľ spoločnosti, uviedol: „Osobne sledujem prácu vývojárov Cardano od roku 2016 a mám veľký obdiv voči Charlesovi a jeho tímu v IOHK. Cardano je blockchain budúcnosti a budúcnosť je tu.“