Partnerstvo VeChain s PricewaterhouseCoopers

Spoločnosť VeChain (VET) potvrdila výhradné partnerstvo so spoločnosťou PricewaterhouseCoopers (PWC). Podľa oficiálneho vyjadrenia spoločnosť PWC integruje blockchain spoločnosti VeChain do svojich prevádzok. VeChain je aktuálne na vzostupnej trajektórii, čo sa týka adopcie a zároveň sa cena natívneho tokenu VET za posledné dva mesiace zvýšila o viac ako 400 percent.

PricewaterhouseCoopers (PWC) je globálna spoločnosť poskytujúca profesionálne služby svojim klientom. Poskytuje širokú škálu služieb vrátane auditov, daňového poradenstva, súdneho lekárstva, či ďalších služieb. PWC je tak po DNV ďalším exkluzívnym partnerom pre VeChain. DNV je nórsky akreditovaný registrátor a klasifikačná spoločnosť.

Od spustenia mainnetu VeChain Thor v júni 2018, priniesla platforma množstvo riešení pre rôzne problémy, ktoré sa týkajú reálneho života a stala sa tak sieťou pre rôzne podniky. Tím VeChain usilovne pracuje na tom, aby sa ich sieť stala významným hráčom v ekosystéme decentralizovaného financovania (DeFi). Ako informuje BTCManager, spoločnosť Health Evolution v novembri minulého roka integrovala do svojich procesov VeChainThor s cieľom zvýšiť dôveru používateľov v ich výrobky a zároveň tiež s cieľom bojovať proti falšovaniu ich produktov.

V decembri roku 2020 spojila spoločnosť VeChain svoje sily s technologickým inštitútom Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT) s cieľom výskumu inovatívnych riešení pre podporu rastu celého odvetvia blockchainu.

Neustály progres a práca vývojového tímu VeChain naďalej pozitívne vplýva aj na cenu tokenu VET. V súčasnosti sa cena VET hýbe na úrovni 0,1327 USD, pričom trhová kapitalizácia VET podľa CoinMarketCap je 8,44 miliardy dolárov.