NuNet, podporovaný Cardano SingularityNET, bude spustený ako IDO na OccamRazer

Spoločnosť NuNet, ktorá rieši globálnu ekonomiku decentralizovaných počítačov a je podporovaná oficiálnymi partnermi Cardano SingularityNET, dnes oznámila, že ich token $NTX bude mať svoj debut na platforme OccamRazer dňa 25. novembra 2021. IDO (angl. Initial DEX Offerings) je počiatočná ponuka tokenov projektu, ktorá predstavuje akýkoľvek typ aktív hosťovaných na decentralizovanej burze (DEX). IDO je čas, keď projekt spustí ponuku svojich tokenov prostredníctvom decentralizovanej burzy likvidity.

NuNet, umožňuje komukoľvek zdieľať a speňažiť svoje výpočtové zdroje vo veľkom rozsahu a poskytuje globálne distribuovaný, optimalizovaný výpočtový výkon pre decentralizované siete. NuNet to dosahuje prepojením údajov vlastníkov a výpočtových zdrojov s výpočtovými procesmi, ktoré tieto zdroje vyžadujú. Prostredníctvom tohto mechanizmu, NuNet poskytne vrstvu inteligentnej interoperability medzi výpočtovými procesmi a fyzickými počítačovými infraštruktúrami v ekosystéme, ktorý inteligentne využíva latentné (ukryté, navonok sa neprejavujúce) výpočtové zdroje komunity do globálnej siete výpočtov.

Dr. Kabir Veitas, generálny riaditeľ spoločnosti NuNet, uviedol: „Vďaka úzkej spolupráci s našimi partnermi a poradcami v SingularityNET sme identifikovali Cardano, ako najsľubnejší blockchain pre rozvoj decentralizovaných sietí umelej inteligencie. Vďaka úzkym prepojeniam na oficiálne subjekty Cardano budú OccamRazer a tím Occam.fi neoceniteľným partnerom a platformou, prostredníctvom ktorej bude náš projekt spustený ako IDO.“

Infraštruktúra spoločnosti NuNet, ktorá podporuje a využíva sieť SingularityNET, umožňuje optimálne umiestnenie procesov, rozhraní a údajov umelej inteligencie v rámci jej globálnej siete. Vytvorením platobných kanálov a kanálov na streamovanie údajov medzi strojmi spoločnosť NuNet minimalizuje náklady na globálnu výpočtovú techniku ​​a umožní nové obchodné procesy pre dátovú ekonomiku a internet vecí.

Elliot Hill, komunikačný manažér v Occam.fi, k tomu uviedol: „NuNet je ambiciózny IDO startup podporovaný jedným z popredných projektov umelej inteligencie v blockchainovom priestore. S tímom popredných vývojárov blockchainu a odborných poradcov je NuNet jedným z najzaujímavejších projektov, ktoré budú spustené prostredníctvom OccamRazer. Tešíme sa na vytvorenie dlhodobého partnerstva s NuNet v budúcnosti a na ich IDO, ktoré bude 25. novembra.“

Token, $NTX, je navrhnutý ako multireťazcový pomocný token pre prístup k ekosystému a komponentom NuNet. Úplnú tokenomiku a rozvrh distribúcie nájdete na https://nunet.io/token_economics/. Registrácia pre IDO spoločnosti NuNet sa čoskoro otvorí na spúšťacej platforme OccamRazer https://razer.occam.fi/.