Lístok do kryptosveta? ICO - Student Coin

Technológia blockchain si postupne nachádza cestu do rôznych sfér života a aj do verejných inštitúcií. Najmä tokenizácia sa dostala do centra pozornosti vďaka všetkým riešeniam, ktoré ponúka pokiaľ ide o platby, pôžičky a hlasovania. Jedným z nových ICO projektov, ktorý možno bude mať budúcnosť je blockchainový projekt Student Coin s natívnym tokenom STC.

Čo je to STC token?

STC je základný token blockchainového projektu Student Coin, ktorý umožňuje vytváranie personalizovaných tokenov bez silných technických znalostí. Účet na platforme bude umožňovať vytvárať osobné tokeny, štartovacie tokeny, firemné tokeny, DeFi tokeny , NFT tokeny.

Podľa popisu sa všetky tieto tokeny budú oceňovať na základe tokenu STC a budú sa dať sa použiť na obchodovanie na burzách, obchody, dokonca aj crowdfunds.

To, čo robí token STC špeciálnym, je jeho zameranie na budúcich najdôležitejších ľudí svetovej ekonomiky – na študentov.

V základnom popise sa uvádza: „Študenti sú ďalšou generáciou zamestnancov, ktorá bude znamenať úspech súčasných i budúcich spoločností. Aby ľudia dostali príležitosť na lepšie vzdelávanie, je potrebné sprístupniť univerzitné programy. Zníženie poplatkov za školné povedie k nižšiemu rozpočtu univerzít. Univerzity však musia zabezpečiť kvalitných výskumníkov, učiteľov, programy, medzinárodnú spoluprácu atď. Doteraz boli riešením bankové pôžičky. Vďaka aktuálne nepredvídateľnej ekonomike ľudia stratili dôveru v bankové služby. A nikto im to nemôže zazlievať.“

Tím spoločnosti Student Coin preto prišiel s riešením, ktoré decentralizuje študentské pôžičky - crowdfunding s osobnými tokenmi.

Ako to bude fungovať?

Budúci študent si vytvorí svoj osobný token. Tento token sa umiestni na trh študentských mincí. Držitelia STC kupujú tokeny, kým študent nedostane peniaze potrebné na školné. Keď študent ukončí štúdium a nájde si prácu, časť jeho platu sa uzamkne, aby mohol zaplatiť pôžičku. Držitelia STC dostávajú cyklické vyplácanie zisku za svoju účasť.

Tento proces umožní študentom splniť si svoje sny a tento proces môže byť zaujímavý aj pre spoločnosti a podporovateľov mladých talentov.

Držanie tokenov STC bude zároveň dávať používateľom možnosť hlasovať o vývoji projektu a v prípade potreby dokonca aj podpisovať petície. Celý ekosystém je vytvorený preto, aby dal ľuďom to, čo potrebujú a zároveň zvýšil užitočnosť kryptomien.

Tento projekt podporuje viac ako 500 špičkových univerzít po celom svete, vrátane Harvardovej univerzity, Manchesterskej univerzity a Kodanskej univerzity.

Ak chcete STC tokeny získať čo najskôr, nenechajte si ujsť ICO Student Coin Launchpad, ktorý je k dispozícii do 30. apríla. Do konca roku 2021 plánuje tím vyvinúť a implementovať STC Exchange, STC Terminal a dokonca aj aplikáciu STC spolu so zoznamom tokenov na hlavných kryptoburzách.

Ak vás teda nové inovatívne nápady zaujímajú, tak sa môžete do ICO zapojiť a sledovať vývoj na sociálnych sieťach Instagram, Facebook, Telegram, Redit a pod.

Ďalšie prípadné informácie je možné nájsť na oficiálnych stránkach:

https://www.studentcoin.org/

https://studentcoin.app/

https://www.reddit.com/r/Studentcoin/  

https://discord.gg/Nx65dMZcMt

https://t.me/studentcoin