Grayscale znova otvára dvere investorom do svojho Ethereum Trust (ETHE).

Po dočasnom „zatvorení dverí“ pre nových investorov v decembri minulého roku je najväčší svetový správca kryptomien, spoločnosť Grayscale, pripravená prijať nové investície do svojho Ethereum Trust (ETHE). Akreditovaní investori tak budú môcť získať druhé najväčšie kryptoaktívum bez toho, aby museli čeliť prekážkam v oblasti úschovy, bezpečnosti alebo regulačným prekážkam. Tento krok pravdepodobne spôsobí, že do Etherea začne prúdiť viac investícií od inštitucionálnych investorov a fondov. Iba minulý týždeň správca kryptomien zaregistroval a otvoril ďalších päť verejne obchodovaných trustov. Aj keď registrácia nezaručuje uvedenie produktu na trh, je to indikátor, že hráči „s veľkými balíkmi peňazí“ môžu diverzifikovať svoje portfóliá. Pokiaľ ide o dôveru v Ethereum, spravované aktíva spoločnosti Grayscale v oblasti ETH sú takmer 4 miliardy dolárov.

Nie je preto prekvapením, že investori chcú Ethereum ako ďalšiu možnosť po Bitcoine. Mnohí majú pocit, že bitcoinový vlak sa už presunul niekam ďalej, tak sa zdá byť ďalšou logickou voľbou v zozname práve Ethereum. Ethereum Trust spoločnosti Grayscale vzrástol za posledných 50 dní o viac ako 3 miliardy dolárov.

Pre BTC PEERS, výkonný riaditeľ spoločnosti Michael Sonnenshein poznamenal, že sú svedkami prílivu nových investorov, ktorí „chcú Ethereum“.