Graph Blockchain Inc nakupuje Cardano a Polkadot a krypto derivátová burza ByBit zalistuje Cardano (ADA), Polkadot (DOT) a Uniswap (UNI)

Bybit https://www.bybit.com/en-US/, ktorá patrí medzi popredné krypto derivátové burzy na svete zalistuje Cardano (ADA), Polkadot (DOT) a Uniswap (UNI), ktoré bude možné obchodovať v páre s USDT. ByBit tak reaguje na zvýšený záujem investorov o tieto kryptomeny a ide v šľapajách spoločnosti Coinbase, ktorá len včera spustila obchodovanie s kryptomenou Cardano (ADA). Kryptomenové obchodné páry ADA/USDT, DOT/USDT a UNI/USDT sa tak pripájajú ku kryptomenám ako sú Bitcoin, Ethereum, Link, Litecoin. Krypto derivátová burza Bybit je veľmi známa svojou vynikajúcou likviditou.

V súvislosti s týmto oznámením spoločnosť Graph Blockchain Inc, kanadská spoločnosť zaoberajúca sa súkromným blockchainovým riešením pre business intelligence a správu dát, oznámila svoje prvé dva altcoiny, ktoré nakúpi prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti Babbage Mining Corp. Podľa tlačovej správy, spoločnosť Graph Blockchain nakúpi Cardano (ADA) a Polkadot (DOT) „v najbližších týždňoch“ za účelom „stakovania“ na príslušných sieťach Cardano a Polkadot.

Graf Blockchain vo svojom vyjadrení uviedla: „Sme presvedčení, že tieto dve „smart contract“ platformy sú kľúčové pre ekosystém kryptomien. Obe majú špičkové vývojové tímy, financovanie, komunitnú podporu a ukazujú obrovský potenciál ako pre výrazné zvýšenie adopcie používateľov, tak aj podielu na trhu a zvyšovanie hodnoty aktív.“

Graph Blockchain v tomto smere nasleduje dubajský kryptomenový investičný fond FD7 Ventures, ktorý koncom februára oznámil, že odpredal bitcoiny v hodnote 750 miliónov dolárov za účelom nákupu kryptomien Cardano(ADA) a Polkadot (DOT).

Ďalšie pozitívne správy ohľadom kryptomeny Cardano (ADA) by zároveň mohli prísť od Charlesa Hoskinsona. Ako informovala CNF, tak Charles Hoskinson prednesie hlavný príspevok k projektu Cardano na africkom kontinente na konferencii „Blockchain Africa Conference 2021“ . Hoskinson by mohol odhaliť nové oznámenia a podrobnosti o projektoch v Etiópii, Južnej Afrike, Keni, Nigérii alebo v Tanzánii.