Ethereum Trust spoločnosti Grayscale doplnilo ETH v hodnote 93 miliónov dolárov

Za posledných 24 hodín spoločnosť Grayscale doplnila do svojho Ethereum Trust ďalších 52.730 ETH. Nákup v hodnote približne 93 miliónov dolárov je najvyšší denný prílev do Etherea od chvíle, keď správca kryptomien začiatkom tohto roka znovu otvoril dvere novým investorom.

Za posledných 30 dní najväčší svetový správca kryptomien Grayscale nazhromaždil už 191.645 ETH v hodnote okolo 339,2 milióna dolárov. V súčasnosti má tak Ethereum Trust pod správou viac ako 3,13 milióna ETH v hodnote viac ako 5,5 miliárd dolárov.

Údaje kryptoanalytickej spoločnosti Bybt.com uvádzajú, že napriek nedávnym cenovým nárastom spoločnosť Grayscale naďalej agresívne akumulovala Ethereum. Za posledných 7 dní si Grayscale, napriek významnej cenovej pumpe Etherea, do svojho portfólia pridala 111.182 ETH

Je dobré pripomenúť, že v decembri investičný tím Grayscale oznámil, že existuje silný dopyt po ETH. Spoločnosť uviedla, že do jej podielového fondu Ethereum Trust v treťom štvrťroku 2020 pritieklo viac ako 202 miliónov dolárov.

Čo sa týka ceny ETH, tak toto digitálne aktívum si dokázalo udržať svoju dynamiku. Aktuálne sa cena ETH hýbe nad úrovňou 1.850 dolárov za 1 ETH.