DIA uzavrelo partnerstvo so spoločnosťou PAID NETWORK.

Spoločnosť PAID Network sa snaží predefinovať súčasný obchodný systém zmlúv, proces sporov a urovnanie sporu poskytnutím jednoduchej, bezplatnej a nákladovo nenáročnej DApp pre používateľov a firmy a to tak, aby bolo zabezpečené, že dostanú za svoje služby a produkty zaplatené (#GetPAID.)

Vďaka využitiu Plasm protokolu na fungovanie v ekosystémoch Ethereum a Polkadot sa zmluvy a dohody vytvárajú prostredníctvom inteligentných zmlúv (smart contracts), ktoré bezproblémovo vykonávajú transakcie DeFi a obchodné dohody, s cieľom zvýšiť efektivitu.

Paid Network bude využívať dátové (oracle) kanály DIA na prepojenie svojich inteligentných zmlúv pre presný výpočet nákladov, prevádzkyschopnosť serverov, údajov zákazníkov a pre akékoľvek externé dátové procesy súvisiace s overovaním dohodnutých externých dát, ktoré sú mimo blockchainu. Zabezpečí to transparentnú, kontrolovateľnú a odolnú dátovú infraštruktúru na správne fungovanie danej technológie.

PAID Network je projekt založený na predpoklade „nedôvery“ medzi stranami a preto partnerstvo s DIA je dôležité pre splnenie záväzku používateľom ekosystému PAID Network, na vykonávanie dôveryhodných obchodných dohôd založených na DeFi. “