DIA rozširuje prístup k údajom pre Binance Smart Chain

Na základe dohody DIA a Binance bude dôveryhodná Oracle dátová infraštruktúra DIA dostupná pre ekosystém Binance Smart Chain.

Binance Smart Chain (BSC) je blockchain spoločnosti Binance, ktorý beží paralelne s Binance Chain BNB, ktorý je tokenom Binance. BSC sa môže pochváliť funkcionalitou inteligentných zmlúv a kompatibilitou s virtuálnym počítačom ethereum (EVM). Cieľom BSC v oblasti dizajnu bolo dosiahnuť vysokú priepustnosť navrhnutú v rámci Binance Chain a súčasne zaviesť inteligentné zmluvy do jeho ekosystému.

BSC funguje bok po boku s Binance Chain. Je to nezávislý blockchain, ktorý by mohol bežať, aj keby Binance Chain prešiel do režimu offline. Oba reťazce sa silne podobajú z hľadiska dizajnu. Keďže BSC je kompatibilný s EVM tak na trh bol uvedený s podporou množstva Ethereum nástrojov a DApps (decentralizovaných aplikácií).

Pre používateľov to znamená, že aplikácie napríklad ako MetaMask je možné ľahko nakonfigurovať pre prácu s BSC. Binance vytvoril vďaka Binance Smart Chain efektívny blockchain zameraný na podporu decentralizovaných finančných aplikácií a to teoreticky uľahčuje vývojárom preniesť svoje projekty zo siete Ethereum na Binance Smart Chain.

Spoločnosť DIA otvára cestu k tomu, aby priniesla otvorené Oracle dáta do inteligentného blockchainu Binance Smart Chain. DIA poskytuje široký súbor transparentných finančných údajov a tým umožňuje vytváranie nových produktov a aplikácií v jednom z najrýchlejšie rastúcich blockchainových ekosystémov.