Cosmos a Algorand majú potenciál.

Populárny kryptoanalytik zaraďuje kryptomeny Cosmos (ATOM) a Algorand (ALGO) medzi päť najlepších altcoinov, do ktorých sa oplatí investovať počas recesie.

V najnovšom rozhovore pre Altcoin Daily, pseudonymný kryptoanalytik Coin Bureau známy ako Guy, povedal, že decentralizovaná blockchainová sieť Cosmos je na jeho zozname veľmi vysoko vďaka svojim vysokým odmenám zo stakingu a silnému tímu vývojárov. Coin Bureau povedal: „Podľa mňa je to úžasný projekt. Milujem Cosmos. Páči sa mi táto myšlienka interoperability. Je tam naozaj skvelá technológia a za projektom je skvelý tím a výborná komunita.  V súčasnosti existuje niekoľko úžasných projektov odmien zo stakingu tokenu ATOM.“ Aktuálna cena tokenu ATOM je 9,13 USD.

Ako ďalšiu kryptomenu si vybral Algorand (ALGO), rivala krytpomeny Ethereum (ETH), pričom uviedol, že podľa neho sa ekosystém Algorand dostáva do silnej pozície pre ďalší krypto býčí trh. Ku Algorandu uviedol: „Algorand je skutočne zaujímavý, potencionálny projekt pre ďalší býčí trh. Myslím si, že už teraz sme mohli vidieť veľa skutočne skvelých, zaujímavých a úspešných projektov, ktoré sa vyvinuli v ekosystéme Algorand. Myslím si, že Algorand má dobrý záber aj napriek tomu že nie je postavený na EVM (Ethereum Virtual Machine). Myslím si, že je to veľmi zaujímavý projekt, ktorý má silný vývojársky tím a silnú komunitu. Aktuálne cena tokenu ALGO je 0,17 USD.

Medzi ďalší zaujímavý projekt zaradil decentralizovanú sieť na ukladanie dát Arweave (AR), ktorá má úžasný prípad použitia.  Cena tokenu AR je akutálne 6,62 USD.  Na štvrté miesto zaradil projekty  Osmosis (OSMO) a JUNO (JUNO), ktorú sú projektami ekosystému Cosmos.

Osmosis je protokol automatického tvorcu trhu, ktorý je založený na SW nástrojoch Cosmos (SDK). Cieľom projektu je umožniť účastníkom vytvárať likviditu a bezproblémovo obchodovať s kryptomenami, ktoré vlastnia, a ktoré sú kompatibilné s IBC protokolom. Naproti tomu je blockchain JUNO navrhnutý tak, aby slúžil ako medzireťazcové centrum inteligentných zmlúv pre ekosystém Cosmos. Aktuálna hodnota tokenu OSMO je 0,745 USD a tokenu JUNO je 1,18 USD. 

Na piate miesto jeho obľúbených projektov patrí Aave (AAVE). Jedná sa populárnu pôžičkovú platformu decentralizovaných financií (DeFi). Vo svojom vyjadrení uviedol: „Myslím, že čas DeFi opäť príde a myslím si, že oblasť DeFi bude silným hráčom v budúcom býčom trhu. AAVE je naozaj dobre zabehnutý projekt so silnými základmi. Podľa mňa je to jeden z projektov, ktoré tu určite zostanú aj po skončení medvedieho trhu. Aktuálne sa token AAVE predáva za 55,67 USD.