Cena bitcoinu by mohla dosiahnuť hodnotu 250.000 dolárov

Bill Barhydt, generálny riaditeľ platformy pre digitálne platby Abra, predpovedá, že cena bitcoinu sa môže pohybovať až okolo ceny 250 000 dolárov, ak budú spoločnosti naďalej BTC nakupovať. Obmedzené množstvo bitcoinu a dopyt prinútia cenu exponenciálne rásť.

V rozhovore s Peterom McCormackom, o ktorom informoval Daily Hodl, Barhydt uviedol, že z krátkodobého hľadiska je však trend medvedí, keďže nevidel poriadnu korekciu ceny.

Podľa jeho slov korekcia v rozsahu 30% zatiaľ nebola zaznamenaná, a preto ďalšia veľká korekcia musí prísť. Barhydt vidí pokles ceny bitcoinu o 30%.

Ako povedal: „Tento pokles by v skutočnosti natiahol pomyselnú gumičku a pravdepodobne by vystrelil bitcoin na cenovú úroveň 85.000 až 90.000 dolárov.“

Barhydt poznamenal, že kryptoaktíva majú v budúcnosti obrovský potenciál rastu a predpovedá, že cena bitcoinu môže do konca tohto roka stúpnuť na cenu 100.000 dolárov. Zároveň, ale poznamenal, že ak by viac spoločností oznámilo investície do bitcoinu, tak jeho predpoveď by sa mohla posunúť výrazne vyššie. Na záver uviedol: „Myslím si, že ak do kryptomien vstúpia ďalšie spoločnosti z rebríčka Fortune 500, tak to môže cenu veľmi rýchlo vytlačiť až na hodnotu štvrť milióna dolárov.“