Bude World Mobile Token (WMT) zaujímavou investíciou?

World Mobile Token (WMT) je digitálny token, ktorý tvorí chrbticu World Mobile Chain, čo je riešenie založené na blockchaine a je navrhnuté na riešenie globálneho problému internetového pripojenia. WMT je token, ktorý povzbudzuje účastníkov siete, vrátane operátorov uzlov a držiteľov tokenov, aby prispievali k rastu a údržbe siete. WMT sa snaží poskytnúť prístup na internet, ochranu údajov a ekonomickú slobodu pre polovicu planéty, ktorá ešte nie je pripojená k internetu, pričom využíva blockchainovú technológiu a zdieľanú ekonomiku. Sieť je navrhnutá tak, aby bola decentralizovaná a svojim používateľom zaisťuje úplné súkromie. Sieť obsahuje tri typy uzlov: Earth Nodes, Air Nodes a Aether Nodes. Uzly „Earth Nodes“ sa starajú o základnú logiku, autentifikáciu, identitu, blockchain a telekomunikačné služby. Uzly „Air Nodes“ poskytujú používateľom pokrytie a prístup na internet, zatiaľ čo uzly „Aether Nodes“ sú prepojené so starými telekomunikačnými operátormi. Prevádzkovatelia uzlov sú povinní vložiť určitý počet tokenov WMT, aby sa mohli zapojiť do siete. Za poskytovanie služieb, výrobu blokov a ich uloženie do blockchainu dostávajú odmenu. Používatelia siete využívajú služby poskytované v sieti, pričom každá služba si vyžaduje poplatok za transakciu, ktorý sa má zaplatiť vo WMT.

Používatelia siete míňajú WMT tokeny na transakčné poplatky a na využívanie služieb v sieti. Token tiež zohráva dôležitú úlohu pri platbách za transakcie a služby. Používatelia môžu využívať WMT na platenie za telekomunikačné služby, ako sú hovory, správy a využitie dát priamo cez aplikáciu World Mobile. Okrem telekomunikácií je možné WMT použiť aj na rôzne doplnkové služby v rámci ekosystému, vrátane streamovania, hrania hier a elektronického obchodu, pričom ponúka všestranné médium pre transakcie. Okrem toho zjednodušuje prevody medzi jednotlivými osobami a online platby, čím sa zvyšuje užitočnosť a dostupnosť WMT v celej sieti. Tento systém umožňuje platby vo WMT aj v miestnej mene, pričom sa prispôsobuje právnemu a prevádzkovému kontextu kryptomien v rôznych jurisdikciách.  Sieť tiež umožňuje peer-to-peer prenos WMT, čo umožňuje zdieľanie a distribúciu sieťových nástrojov medzi užívateľmi. WMT poskytuje dostupnosť a odstraňuje bariéry, ktoré často bránia jednotlivcom zúčastniť sa v prostredí digitálneho sveta. Výsledkom siete je, že token uľahčuje interakcie medzi rôznymi skupinami používateľov naprieč geografickými hranicami, jazykmi a sociálno-ekonomickým zázemím. Vytvára tak globálnu a prepojenú komunitu. Jadrom World Mobile sú tri hlavné funkcie: Atala PRISM pre digitálnu identitu, World Mobile App a World Mobile eSIM, z ktorých každá prispieva k inkluzívnejšiemu a prepojenejšiemu svetu.

Srdcom riešenia digitálnej identity World Mobile je Atala PRISM, ktorá je na blockchaine Cardano. Táto autonómna platforma identity umožňuje používateľom mať kontrolu nad ich osobnými údajmi a uľahčuje im prístup k základným službám, ako je digitálne bankovníctvo, zdravotná starostlivosť a vzdelávanie. Výber platformy Cardano pre jej bezpečnosť a blockchainovú infraštruktúru prináša výhody, ako sú nízke transakčné poplatky, vysoké rýchlosti, vynikajúce súkromie a zameranie sa na udržateľnosť.

Aplikácia World Mobile App, ktorá bola pôvodne predstavená na Zanzibare, predstavuje základný kameň World Mobile na zlepšenie konektivity a poskytnutie ekonomickej slobody. Prostredníctvom svojho globálneho využitia aplikácia integruje pokročilé funkcie, ako je World Mobile Wallet na správu digitálnych aktív, fiat rámp pre jednoduchú výmenu medzi menami a sieťový skener na identifikáciu problémov s pripojením. Okrem toho ponúka trh na nákup rôznych produktov a služieb vrátane poukážok na populárne platformy, ako je Netflix, čím zlepšuje digitálny životný štýl svojich používateľov. Na platforme X sa objavili dokonca správy ohľadom spolupráce so spoločnosťou SPACEX Elona Muska. 

Funkcia World Mobile eSIM ponúka cenovo dostupný a bezproblémový roaming vo viac ako 40 krajinách, čo predstavuje významný pokrok v globálnej konektivite. Umožňuje používateľom nakupovať, spravovať a dobíjať svoje eSIM karty odkiaľkoľvek, pričom poskytuje okamžité nastavenie a bezproblémové medzinárodné dátové služby za predplatené ceny. S plánmi, ktoré vyhovujú rôznym potrebám dát, od 1 GB do 10 GB, eSIM uľahčuje cestovanie bez starostí a neustále pripojenie. Toto inovatívne riešenie podčiarkuje odhodlanie spoločnosti World Mobile odstraňovať bariéry v komunikácii a podporovať svet, v ktorom môže každý zostať v spojení bez ohľadu na to, kde sa nachádza. World Mobile Token (WMT) podporuje iniciatívu, ktorej cieľom je prepojiť neprepojené, využívajúce pokročilé riešenia digitálnej identifikácie a sofistikovaný systém globálnych uzlov. Toto úsilie nielenže sľubuje premostenie digitálnej priepasti, ale zavádza aj transformačný prístup k digitálnej identite a prístupu k sieti. Potenciálni investori by však mali zvážiť výzvy a investície, ktoré sú spojené so zavádzaním takéhoto ambiciózneho projektu vrátane regulačných prekážok a miery prijatia na cieľových trhoch. Tieto faktory by mohli ovplyvniť škálovateľnosť projektu a tým aj dlhodobú užitočnosť a hodnotu WMT, čo podčiarkuje dôležitosť dôkladného osobného prieskumu a zhodnotenia rizík.

WMT sa podľa Coingecko nachádza na 330. mieste podľa trhovej kapitalizácie a jeho cena sa aktuálne pohybuje okolo 0,2775 USD. Svoju najvyššiu dosiahnutú hodnotu dosiahol token WMT 17. februára 2018 na hodnote 0,9797 USD.

Oficiálna stránka: https://worldmobiletoken.com