Binance oznamuje zalistovanie štyroch nových altcoinov.

Binance, jedna z najväčších búrz s kryptomenami na svete, oznámila, že zalistovala niekoľko nových obchodných párov.

Burza oznámila, že čoskoro umožní obchodovanie s pármi ARB/ETH, BCH/TRY, XVG/TRY a XVG/TUSD, čo používateľom umožní obchodovať so širšou škálou digitálnych aktív.

Obchodný pár ARB/ETH ponúka príležitosť na diverzifikáciu krypto aktív tým, že používateľom umožňuje obchodovať medzi tokenom Arbitrum (ARB) a Ethereom (ETH).

Podobne aj pár BCH/TRY umožňuje obchodníkom vymieňať si Bitcoin Cash (BCH) za tureckú líru (TRY), čo uľahčuje bezproblémové transakcie medzi kryptomenou a fiat menou.

Je dôležité poznamenať, že TRY je fiat mena a nepredstavuje žiadnu inú novú digitálnu menu.

Vo vyjadrení sa uvádza, že zaradením páru BCH/TRY sa Binance snaží preklenúť priepasť medzi kryptomenami a fiat menami a ponúknuť tak používateľom väčšiu flexibilitu a pohodlie pri ich obchodných aktivitách.

Binance tiež propaguje obchodné páry XVG/TRY a XVG/TUSD, ktoré zahŕňajú obchodovanie tokenu Verge (XVG) voči tureckej líre a rovnako tak TrueUSD (TUSD).

Tieto páry ponúkajú používateľom ďalšie príležitosti obchodovať Verge a potenciálne ťažiť z pohybu cien tohto digitálneho aktíva. Na podporu obchodovania s párom XVG/TUSD Binance oznámila, že používatelia budú mať až do odvolania nulové poplatky.

Očakáva sa, že tento krok pritiahne investorov k páru a zvýši likviditu, z čoho budú mať prospech investori aj celkový obchodný ekosystém.