Binance a Coinbase pridávajú nový Ethereum projekt zameraný na technológiu Rollup Tech

Dve popredné kryptoburzy spustili podporu pre novo spustený altcoinový projekt založený na platforme Ethereum (ETH). V oznámení prostredníctvom platformy sociálnych médií X, kryptoburza Coinbase uviedla, že pridáva Omni Network (OMNI) do svojej obchodnej platformy.

Cieľom siete Omni Network je integrovať súhrnný ekosystém Etherea do jedinej zjednotenej siete.

Podľa Coinbase sa obchodovanie začne 17. apríla, ak budú splnené podmienky likvidity s obchodnými pármi OMNI-USD.

Rovnako tak kryptoburza Binance už skôr oznámila, že pridáva OMNI do Binance Launchpoolu, čo umožňuje používateľom vkladať coiny do farmy nových aktív pred uvedením tokenu na spotové obchodovanie, ktoré má byť spustené dnes 17. apríla.

Binance tento systém aplikuje na projekty s nižšou likviditou, ktoré môžu vykazovať vyššiu volatilitu v porovnaní s inými kótovanými tokenmi. Binance vyžaduje od používateľov, ktorí vlastnia aktíva s počiatočnými tokenmi, aby každých 90 dní absolvovali kvízy, aby sa ubezpečili, že sú si vedomí rizík pred obchodovaním s takýmito tokenmi.

Vývojári projektu OMNI o svojom protokole uviedli: „Omni je protokol interoperability natívny v ekosystéme Ethereum. Omni ponúka bezpečnú, výkonnú a globálne kompatibilnú architektúru, ktorá predstavuje Ethereum ako jediný, jednotný operačný systém pre používateľov aj vývojárov.

Cena OMNI sa dnes hýbala medzi maximom 53,81 USD a minimom 29,91 USD.