Band Protocol prichádza do siete Genshiro, Equilibrium a Kusama

Band Protocol je najnovším poskytovateľom robustného systému Oracle údajov, ktoré budú integrované do siete Genshiro, Equilibrium a Kusama. Spoločnosť Genshiro využije možnosti Band Oracle. Poskytované Oracle údaje sú neoddeliteľnou súčasťou bezpečných pôžičiek a mechanizmov likvidity na úrovni protokolu.

Integrácia s protokolom Band Protocol pomôže zabezpečiť presné a aktuálne údaje o cenách digitálnych aktív v sieti Genshiro a rovnako tak aj v sieti Equilibrium.

Za Band Protocol stoja vplyvní investori ako Sequoia Capital, Binance, Spartan Group a ďalší. Jednoducho povedané, údaje Band Protocol budú „chrániť hodnotu“ viac ako 8 miliárd dolárov pre popredné DeFi projekty naprieč blockchainami. Technológia Band Protocol ponúka tri jedinečné výhody: škálovateľnosť, podporu dát v reálnom čase a úplne decentralizovanú sieť Oracle. Tieto údaje takto budú chrániť sieť Genshiro pred potenciálne nákladnými oneskoreniami údajov.

Po zavedení tohto softvéru bude spoločnosti Genshiro umožnené využívať a získavať prístup k cenovým informačným kanálom pre viac ako 196+ digitálnych aktív, cudzích mien a komodít. Táto schopnosť škálovania bude zásadná pre ponuky pôžičiek, stablecoinov a syntetických aktív. BandChain ponúka kapacitu zvládnuť viac ako 1.000 transakcií za sekundu, takže spoločnosť Genshiro tak získa dobrú pozíciu na to, aby sa v budúcnosti mohli produkty siete Genshiro jednoducho rozširovať.

Band Protocol je decentralizovaný až na úroveň svojich validátorov a zdroje vstupných údajov. Do siete nie je zapojený žiadny centrálny prvok alebo orgán, ktorý by mohol obmedziť účasť komunity, alebo obmedziť súbory údajov, ktoré môže decentralizovaná aplikácia vyhľadávať. Uvedená skutočnosť je rozhodujúca pre zabezpečenie toho, aby v sieti Genshiro neexistoval  žiadny bod zlyhania.