Ardana spúšťa ISPO (Initial Stak Pool Offering) na sieti Cardano

ISPO spoločnosti Ardana sa uskutoční od 4. júla 2022, a potrvá až do 31. decembra 2022, pričom ISPO oficiálne skončí 5. januára 2023 o 21:45 UTC.

DANA - natívny token spoločnosti Ardana, bude distribuovaný medzi delegátorov z časti ťažby likvidity. Distribúcia bude prebiehať cez službu Drip Dropz (https://dripdropz.io/), ktorá slúži na výdaj tokenov na sieti Cardano.  Používatelia si budú môcť nárokovať svoj prvý podiel na Drip Dropz počas nasledujúcej epochy tj. 9. júla 2022 o 21:45 UTC. Odmeny, budú nárokovateľné v každej epoche, takže kým sa epocha neskončí, tak nahromadené odmeny nie sú nárokovateľné. Ak si delegátor nenárokoval svoje tokeny pred ďalšou epochou, tak tieto odmeny budú pridané do ďalšej tranže nárokovateľných odmien, ktoré si môže vyzdvihnúť po ukončení epochy.

Všetci priaznivci ISPO, ktorí vložili svoje tokeny Cardano (ADA) do Ardana staking poolov pred 31. marcom, sa teraz budú tešiť z bonusových odmien prostredníctvom multiplikátorov, ktoré výrazne zvýšia ich odmeny ISPO.

Kompletný zoznam ASPA poolov, prostredníctvom ktorých môžete získať odmeny, nájdete na:

https://docs.ardana.org/faq/ardana-stake-pool-alliance-aspa

Samozrejme, neexistuje žiadna minimálna požiadavka na staking na získanie týchto odmien - všetko je založené na lojalite k jednotlivým staking poolom. Viac informácií o multiplikátore odmien nájdete na:

https://medium.com/ardana-hub/announcement-the-ardana-ispo-is-here-1668f7655689

Ardana je decentralizovaný stablecoin hub, ktorý prináša do Cardana potrebné prvky DeFi pre naštartovanie a udržanie akejkoľvek ekonomiky. Viac o Ardana nájdete na oficiálnych stránkach:
https://ardana.org/#/
https://docs.ardana.org/