Analytik hovorí, že sa blíži Altcoinové leto

Kryptomenový analytik a infuencer Michaël van de Poppe verí, že sa blíži altcoinové leto a altcoiny bláznivo poletia nahor.

Van de Poppe odkázal svojim 228.000 sledovateľom na Twitteri, že „altcoinové leto“ je na obzore, keďže sa druhá najväčšia kryptomena Ethereum snaží dostať na nové historické maximá vo svojom obchodnom páre s Bitcoinom (BTC).

Vo svojich videách na YouTube, často uvádza, že ktoré altcoiny podľa neho môžu obchodníkom priniesť príležitosť na zaujímavé letné zisky.

Van de Poppe vo svojom poslednom videu začína svoj zoznam kryptomenou Litecoin (LTC), ktorá je momentálne v akumulačnej fáze a podľa neho sa pripravuje na výstrel a môže svoju hodnotu až strojnásobiť niekde k úrovni 1.000 dolárov. Aktuálne sa obchoduje na úrovni 225 dolárov.

Druhým altcoinom, ktorému tento kryptomenový influencer venuje osobitnú pozornosť, je decentralizovaná sieť Oracle Chainlink (LINK). Van de Poppe predpovedá, že v prípade, ak Chainlink prelomí súčasnú úroveň „cenového odporu“, tak by sa cena tejto kryptomeny mohla viac ako zdvojnásobiť. Aktuálna cena kryptomeny Chainlink sa obchoduje na úrovni 32 dolárov. Podľa jeho predpovedí by sa cena tejto kryptomeny mohla vyšplhať na úroveň 100 dolárov.

Svoj zoznam troch kryptomien ukončuje kryptomenou Stellar Lumens (XLM), ktorá je podľa neho pripravená na „rally“ v obchodnom páre s Bitcoinom v prípade, ak dokáže prelomiť súčasnú zónu cenového odporu, ktorá je na úrovni okolo 0,000018 satoshi.

Van de Poppe na záver uviedol, žeby ho vôbec neprekvapilo, ak by sa Bitcoin zhodnotil zhruba o 800% oproti súčasnej cenovej úrovni, a ak by cena kryptomeny Ethereum počas tohto cyklu stúpla ešte o 900% voči súčasnej cenovej úrovni.

Vyjadrenie ukončil slovami: "Celý tento trhový cyklus je stále masívny. Bitcoin na 500.000 dolárov? Áno, prečo nie. Ethereum na 25.000 dolárov? Áno, prečo nie."

Tak uvidíme, nechajme sa prekvapiť.