Algorand uzavrel partnerstvo so spoločnosťou Simetria

Izraelská spoločnosť Simetria oznámila, uzavretie partnerstva s Algorand, poprednou technologickou spoločnosťou v oblasti blockchainu.

Ziv Keinan, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Simetria, poodhalil novú platformu spoločnosti založenú na DLT. Simetria uviedla, že novovytvorené partnerstvo so spoločnosťou Algorand prinesie škálovateľnosť, konečnosť transakcií a rýchlosť potrebnú na prekonanie rozdielu medzi tradičnými finančnými ponukami a decentralizovanými riešeniami. Izraelská spoločnosť plánuje v budúcnosti rozšíriť svoju prítomnosť po celom svete.

Ziv Keinan ďalej v oznámení uviedol: „Sme nadšení, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou Algorand na uskutočňovaní našej vízie a tešíme sa nato, ako naše spoločné úsilie vyústi do obrovského potenciálu v oblasti digitálnych cenných papierov. Súkromné ​​spoločnosti tak budú čoskoro môcť kótovať digitálne cenné papiere na platforme Simetria, aby získali likviditu a zvýšili kapitál, a to bezproblémovým spôsobom na blockchaine Algorand, ktorý bol účelovo vytvorený pre tento typ použitia. “

Pre blockchain Algorand sa tak otvárajú nové medzinárodné trhy, kde môže priniesť svoje riešenie pre súkromný kapitál.