Algorand stúpol o viac ako 30% počas poklesu krypto trhu

Napriek tomu, že väčšina kryptoaktív klesá, Algorand ukázal svoju silu a veľmi rýchlo sa zotavil zo včerajšieho poklesu trhu. Dnes ráno stúpla cena tokenu ALGO o viac ako 30% a zdá sa, že Algorand smeruje za svojim novým cenovým maximom. Napriek tomu, že mnohé altcoiny klesli o 15 - 30%, tak Algorand tento pokles veľmi rýchlo zastavil a zaznamenal dvojciferné zisky.

Za posledných niekoľko mesiacov Algorand uzavrel viaceré obchodné partnerstvá v celej Latinskej Amerike. V júni španielska neobanka Bnext využila protokol Algorand na poskytovanie medzinárodných finančných služieb naprieč celým Španielskom a Latinskou Amerikou. Nedávno tiež Algorand nadviazal kľúčové partnerstvo s vládou El-Salvador a spustil spoluprácu s latinskoamerickou kryptoburzou Koibanx ohľadom implementácie blockchainových technológií v Latinskej Amerike

Za zmienku stojí aj nedávne oznámenie nadácie Algorand Foundation, ktoré sa týka spôsobu reportov obehu kryptomeny ALGO. Nová metrika prehľadov bude zahŕňať všetky tokeny ALGO, ktoré nie sú  priamo v držbe Algorand Foundation. Algorand má aktuálne veľmi dobrú pozíciu na to, aby mohol pokračovať v ďalšej expanzii.