Švajčiarska spoločnosť Mt Pelerin umožňuje nakupovať a predávať kryptomeny bez poplatkov

Švajčiarska fintech spoločnosť Mt Pelerin odteraz umožňuje používateľom svojej mobilnej aplikácie Bridge Wallet nakupovať a predávať kryptomeny za trhové sadzby bez akýchkoľvek ďalších nákladov.

Bezplatné krypto-fiatové transakcie sú k dispozícii pre všetkých používateľov až do výšky 500 dolárov ročne. Tento limit je možné zvýšiť až na 50.000 dolárov ročne pre držiteľov tokenov MPS, čo sú tokenizované akcie Mt Pelerin, ktoré sú k dispozícii na P2P burze v Bridge Wallet.

Bridge Wallet umožňuje používateľom získať prístup k trhovým cenám, ktoré sú na centralizovanej obchodnej platforme, pričom si zachovávajú úplnú kontrolu a vlastníctvo svojich kryptomien.

Vďaka jednorazovým alebo opakujúcim sa bankovým prevodom tak môžu mať používatelia priamo vložené svoje krypto investície do svojich peňaženiek. Bridge Wallet navyše integruje niekoľko decentralizovaných výmenných nástrojov, ako je napríklad Uniswap, čím umožňuje prístup k tisícom kryptoaktív priamo z mobilného telefónu.

Kryptomenu je možné previesť späť do 28 fiat mien a vybrať tak peniaze z bankových účtov po celom svete. Mt Pelerin vo svojom vyjadrení dodal, že okamžité nákupy a výbery prostredníctvom kariet budú čoskoro tiež umožnené.

Arnaud Salomon, zakladateľ a výkonný riaditeľ spoločnosti Mt Pelerin, uviedol: „Vďaka skutočným trhovým cenám a vlastnostiam kryptomien zameraných na vlastnú suverenitu získajú používatelia zo svojho telefónu to najlepšie z oboch svetov. Vďaka tokenu MPS môžu vlastniť skutočný podiel našej spoločnosti s úplnými hlasovacími a dividendovými právami, ktoré sa uplatňujú v peňaženke Bridge. Používatelia tak produkt vlastnia, čo je silný príklad finančnej demokratizácie. “